top of page

Wie zijn wij?

Sinds 27 augustus 2022 zijn wij van start gegaan met de eerste lessen in onze nieuwe dansstudio. Ons aanbod start bij jazzballet, maar hebben dit uitgebreid naar meer  verschillende dansstijlen. Wij, Esmée Wiltvank en Sophie Vugteveen, zijn samen met een sterk team van dansleidsters begonnen aan dit avontuur. We willen onze liefde en passie voor dansen graag met iedereen delen. Het lesaanbod zal dan ook voor iedereen van vier jaar of ouder zijn. Daarnaast starten we verschillende wedstrijdteams en showdanceteams naast recreatief dansenWe zijn officieel aangesloten bij de KNGU, en zullen met deze groepen dan ook deelnemen aan de landelijke wedstrijden (voorrondes) van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans/Showdance.

Met een prachtig team van ervaren dansleidsters zijn we officieel gestart bij de opening op 27 augustus 2022. Met elkaar gaan we voor ontwikkeling op alle leefgebieden van onze leden. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen, houding, presentatie, sociale contacten en dan hebben we het nog niet eens over de dansprestaties op ieders eigen niveau. We streven naar laagdrempeligheid en een cultuur waarin iedereen wordt geaccepteerd. Onze leiding en assistenten worden jaarlijks getraind om kwalitatief goede lessen neer te zetten. Daarnaast beschikken we in ons team over verschillende leidsters met een maatschappelijke achtergrond. Wij helpen elkaar waar nodig en creëren een veilige omgeving voor ons team en onze leden.

Wij willen uitstralen dat iedereen welkom is bij onze prachtige dansstudio. Dit zal vorm krijgen op twee locaties. De ene locatie in Vriezenveen is bij 'de Sportfabriek', dit zal zijn voor alle kinderen tot en met groep 8 van de basisschool. Alle leeftijden vanaf de middelbare school zullen les krijgen in Almelo aan de Virulyweg 25a, dit is aan de rand van Almelo. Mocht er veel vraag ontstaan bij 1 van de 2 locaties, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden om extra groepen op te starten of groepen te verhuizen. 

Mocht je naar aanleiding van het bekijken van de website nog vragen hebben, schroom niet en neem contact op via ons contactformulier.

Sophie_edited.jpg
8dc30366-be26-400f-b9b1-43738a9b92c7.jpg
bottom of page