top of page

Voorsterdansdag 2024!

Afgelopen zaterdag 20 januari deden we mee aan de Voorsterdansdag(en) in Twello.


Een mooie oefening voor de D13, C13, C16 en B16 om hun dans te oefenen voor het wedstrijdseizoen. Een show waar meerdere verenigingen aan deelnamen als aftrap van het nieuwe seizoen. Daar waar de B16 vorige week voor het eerst voor publiek danste, waren de D13, C13 en C16 die voor het eerst zichzelf aan konden presenteren aan publiek.


Zaterdag middag was het aan De Danshal om op te treden, deze groepen zaten met elkaar in het programma. Ouders die al in de Danshal s' ochtends present waren voor haar en make-up en natuurlijk de aanmoediging door nog eenmaal te oefenen voor vertrek. 2 kleedkamers sterk gingen we ons klaarmaken, voorbereiden, lol maken, genieten en natuurlijk waar we voor kwamen... optreden!


En wat ging het al goed! Ontzettend knap hoe ontspannen en mooi iedereen gedanst heeft. Daar waar sommige van deze dansers zelf voor het aller eerste voor publiek hebben gedanst hebben ze ontzettend genoten en gestraald! Een mooi moment voor de trainers om te zien hoe de choreografie eruit ziet voor publiek en een mooie oefening voor de dansers om, om te gaan met spanning.


Iedereen heel veel succes gewenst voor het nieuwe seizoen! Zet hem op!


Comentários


bottom of page