top of page

Gratis ons sponsoren met jou online bestelling!
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Danshal, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en ontvangt hiervoor geld in de clubkas.


Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, HEMA, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Danshal


En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van . Voor jou een kleine moeite, voor zijn het directe inkomsten.


Hoe werkt het?Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert hier direct van!


Je blijft anoniem Noch SponsorKliks, noch weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van ons op https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=13051


Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.Selecteer na installatie van de app en elke klik vanuit de app is automatisch een SponsorKlik.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en we versturen eenmaal per maand een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt en notificaties bij ander nieuws en aanbiedingen. In de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.


De links om de app te downloaden zijn:Comments


bottom of page