top of page

We zijn geopend

27-8-2022, De officiële opening van De Danshal!

Wat een top dag!

Wat was het een mooie dag! Veel opkomst, positieve geluiden/berichten/bedankjes! Dit doet ons goed! Bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen om dit mogelijk te maken. Zie hieronder de foto's van gisteren.

Aanstaande maandag beginnen de lessen. Omdat we nu officieel geopend zijn zullen we aan alle aanmeldingen vragen om de laatste gegevens door te geven, deze link zult u binnenkort vinden op onze website. Mocht u nog twijfelen over welke les het beste bij u of uw kind past, maak dan eerst gebruik van de 3 gratis proeflessen.

Informatie eerste lesweek:

Locatie Vriezenveen mag u parkeren aan de kant van Bedrijfweg om uw kind af te zetten. (Voor de deur links zullen beperkte plekken beschikbaar zijn, mocht u langer willen blijven kunt u  de auto aan de achterkant parkeren)

De kinderen maken gebruik van de achterdeur van de Sportfabriek (vroeger was dit de officiële ingang). Dit zodat de kinderen niet door de fitness hoeven te lopen.

De ontmoetingsruimte die u tegenkomt na deze ingang zullen wij ook in gebruik nemen.

Jullie mogen hier dus altijd plaatsnemen!

Omkleden graag al voor de les aan, zodat minderjarigen niet in de fitnesskleedkamers hoeven om te kleden. Ouders die graag willen wachten/kijken gelieve niet in de zaal plaats nemen maar in de ontmoetingsruimte en/of gang waar u door de ramen een blik kunt werpen.

Locatie Almelo mag u parkeren in de aangegeven parkeervakken.

Studio 3 mag ten alle tijden gebruikt worden voor leden die zelfstandig willen trainen. Studio 1 en 2 is alleen tijdens de les. Iedereen mag tijdens de openingstijden plaatsnemen in de ontmoetingsruimte. De bar wordt alleen gebruikt door leiding en assistenten.

Bij vragen schroom niet om even contact met ons op te nemen.

Tot dan(s)!

bottom of page